Trendyol Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Samsunspor deplasmanından beraberlikle dönen Fenerbahçe, Bodrumspor’u konuk etti.

Fenerbahçe maçı 2-0 kazandı. Galibiyet golleri forvet oyuncularından geldi. 15. dakikada En-Nesyri kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi. 

55. dakikada Dzeko ayak içi vuruşuyla farkı ikiye çıkardı ve skoru tayin etti. 

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe,  20 puana ulaştı ve maç fazlasıyla üçüncülüğe yükseldi. Bodrumspor ise 10 puanla 13. sırada kaldı. 

İRFAN CAN KAHVECİ 7 MAÇ SONRA 

Fenerbahçe'de Sipay Bodrum FK karşısında ilk 11'de sahaya çıkan İrfan Can Kahveci, ligde 7 maç aradan sonra 11'de şans buldu.

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Adana Demirspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan İrfan Can Kahveci; Çaykur Rizespor, Corendon Alanyaspor, Kasımpaşa, Galatasaray ve Samsunspor müsabakalarında oyuna sonradan dahil olurken Göztepe ve Onvo Antalyaspor maçlarında ise süre almadı.

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Kostic, İsmail, Amrabat, İrfan Can Kahveci, Saint-Maximin, En-Nesyri, Edin Dzeko

Bodrumspor: Diogo Sousa, Celutska, Ajeti, Ali Aytemur, Cenk Şen, Ahmet Aslan, Samet Yalçın, Musha Mohammed, Sulejmanov, Dimitrov, Puscas

Editör: Eren Demir