Hükümetin mütedeyyin oyları göğüslemek için seçim malzemesi yaptığı LGBT ve eşcinsellik meselesi, toplumun kanayan yarası olmaya devam ediyor. 

Haber Yelkeni, ana akım medyanın bilinçli bir şekilde göz ardı ettiği eşcinsellik meselesini sorumlu gazetecilik gereği toplumun gündemine taşımıştı. Kamuoyunda takdir ve ilgi toplayan Haberyelkeni, bir dosyayı daha açtı! 'Çapa'da neler oluyor': Eşcinsellikle yasaklayarak mı mücadele edilecek? başlıklı haberimizi teyit edecek bir gelişme daha yaşandı. 

Eşcinsellik mağduru kesimlere yönelik terapileriyle ün kazanan Psikolog Hüseyin Kaçın üzerinden aile yapısına indirilen sopanın altından gizli bir el çıktı.

KOD ADI: MOSAD  

Toplumun kanayan yarası eşcinsellik problemi karşısında terapileriyle öne çıkan az sayıdaki psikologlara devlet eliyle indirilen sopanın aslında aile kurumunu hedef aldığı ortadayken son olarak Psikolog Hüseyin Kaçın'ın psikolojik destek verdiği terapi merkezi Kaymakamlığın oluru ve Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin imzasıyla kapatılmıştı. Ancak o gelişmenin nedeni ve nasılına ilişkin ipuçları veren bir iddia ortaya atıldı. 

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, İstanbul Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğüne MOSAD ajanının yerleştirildiğini canlı yayında açıkladı. Çömez'in bu sözleri özellikle son dönemde yaşanan gelişmelerin ışığında ''eşcinsel lobilerinin arkasında MOSAD mı var'' sorusunu akıllara getirdi.

İşte İYİ Partili vekilin gündemi sarsan o sözleri: 

“Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan yabancıların listesini çıkarttım. Hazem Monuır Amın ElGayyar denilen adam deşifre olduktan sonra sağlık bakanını eleştirdim.

Dedim ki, ‘Sayın sağlık bakanı, hastanelerinizde çalışan dünya kadar yabancı var. Hiçbirisi sınava girmiyor. Hiçbiri ile ilgili güvenlik araştırması da yapmıyorsunuz. Bu adam (MOSSAD Casusu) ne yapıyor’ dedim?

Ne dedi biliyor musunuz? ‘Biz almadık’ dedi. Kim aldı dedik? ‘Avrupa Birliği (AB) gönderdi’ dedi. Nereden gönderdiler dedik? ‘Vallaha ben bilmem, Mısır’dan gönderdiler aldık çalıştırdık’ dedi.

Adamın ajanını senin koynuna, mahremine kadar sokmuş. Senin datalarına, verilerine ulaşacak sistemin içine kadar sokmuş, sağlık bakanı da diyor ki, ‘benim haberim yok’ diyor.”

Milletvekili Çömez'in bu iddiası sonrası kamuoyu, devletin ilgili birimlerine sızdığı iddia edilen MOSAD ajanlarının hangi saikle, kim ve ne adına yerleştirildiği gibi pek çok sorunun ivedilikle cevaplanmasını bekliyor. 

CİNSİYET DEĞİŞTİRMEYE GEÇ; EŞCİNSEL TERAPİYE DUR! 

Tüm bu iddialar gündemi sarsarken asıl beka meselesini ihtiva eden eşcinsellik probleminin çözümü için terapi merkezlerinin açılması bir yana, var olanların kapatılması düşündürücü bir gelişme olarak akıllarda duruyor. Meselenin hukuki olduğu iddia edenlere ise kamuoyunun yönelttiği soru şu;

Devlet eliyle bedelsiz bir şekilde yapılan cinsiyet değiştirme ameliyatlarına uydurulan hukuki kılıf bu işin neresindedir ve sosyal devletin hangi anlayışıyla örtüşmektedir?

Bir diğer soru; Peki ya iddia edildiği gibi MOSAD, bu işlerin neresinde?

ERDOĞAN UYARMIŞTI AMA... 

 Ülkemizde devlet tarafından bedeli ödenerek yapılan cinsiyet değiştirme operasyonları malumun ilanı olarak bilinirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son olarak BM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada ''Cinsiyetsizleştirme meselesi bir tercihten ziyade artık küresel bir dayatmaya, tam anlamıyla kutsala ve fıtrata karşı bir savaşa dönüşüyor. Bu yıkım projesi karşısında ses çıkaran, en ufak bir tepki gösteren herkes susturulmakta, linç kampanyalarının hedefi olmaktadır.''  ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın o sözleri:

SAMİMİYET SINAVINDAN GEÇİLECEK Mİ?

Kamuoyu şimdi iddia edildiği gibi Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğüne MOSAD ajanı yerleştirildi mi sorusunun açıklığa kavuşturulmasını beklerken yetkililer şimdi bir sınavdan daha geçiyor.

AK Parti, kendisini iktidara taşıyan mütedeyyin-dindar ailelerin eşcinsel evlatlarına mı kulak verecek yoksa FETÖ tarafından açıkça desteklenen İsrail bağlantılı MOSAD'a dur diyebilecek mi?

Son hadiselerin daha pek çok gelişmeye yol açacağı kaydedilirken kamuoyu bu sorulara yanıt arıyor.

Editör: Eren Demir