Saadet Partisi Sultanbeyli teşkilatı, Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekmek amacıyla bir farkındalık konferansı düzenliyor. Organizasyon 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de İstanbul Sultanbeyli’de bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

VİCDANIN SESİNİ DUY, HAREKETE GEÇ!

“Vicdanın Sesini Duy, Harekete Geç” temalı programda, önemli isimler konuşmacı olarak yer alacak. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Filistin meselesi üzerine siyasi ve insani bir değerlendirme sunacak. HAMAS yöneticisi Dr. Teysir Süleyman, Filistin’de yaşanan zulme ve bölgedeki son duruma dair önemli bilgiler aktaracak. Ezgi sanatçısı Ammar Acarlıoğlu ise programda sanatını icra ederek, etkinliğe manevi bir atmosfer kazandıracak.

FİLİSTİN DAVASINA DESTEK AMACIYLA DÜZENLENİYOR

Filistin davasına destek amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, vicdani sorumluluğun altı çizilirken, katılımcılar bu önemli meseleye duyarlılık göstermeye davet edilecek. Cansız bir tepkinin ötesinde, harekete geçmenin, yardımlaşmanın ve destek olmanın önemi vurgulanacak. Programda ayrıca Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla manevi bir iklim oluşturulması hedefleniyor. Geniş bir katılım olması beklenen etkinlikte İstanbul halkının ve davetli isimlerin Filistin’e destek mesajları da gündeme gelecek.

Yeni Proje 2024 10 21T020524.687-1

Editör: Eren Demir