Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve bu yıl 14’üncü kez gerçekleştirilen Kocaeli Kitap Fuarı merakla takip ediliyor. Birden çok etkinliğin düzenlendiği fuarda, yazarlar ve okuyucular buluştu.  Son olarak Selim Sırrı Paşa Salonu’nda 'Ses Söz Sevgili' isimli söyleşisinde sanatçı Ahmet Özhan dinleyicileriyle biraraya geldi. Yoğun bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Özhan, son dönemde yükselişe geçen cinsel sapkınlık ve cinsiyetsizlik projesine dikkatleri çekti.

''CİNSİYETSİZLİK PROJESİ İŞLİYOR''

Tasavvuf musikisinin önde gelen isimlerinden Özhan, “Gençler üzerinde baskı yaparak, hürriyet olarak göstererek bir cinsel sapkınlık ve cinsiyetsizlik projesi işliyor. Cep telefonu uygulamalarına bilgiler bile girerken ‘gey misin lezbiyen misin öteki misin’ diye soruyorlar. Bu bir prosedür haline gelmiş. Bu ne dediğinizde ise hemen eleştiriyorlar. Şu anda hem bireysel hem de toplumsal olarak kaybediyoruz. Derhal elimizle, dilimizle müdahale edelim. Bunu da yapamazsak gönlümüzle buğz edelim. Bu da imanın en düşük seviyesidir” şeklinde konuştu.

Yeni Proje 2024 10 15T192415.661

GAYRET SARF ETMEZSEK...

“Bu inandığımız yolda gayret sarf etmezsek şeytan işini bizden daha iyi yapıyor demektir” ifadelerini kullanan Özhan, “Ekolojik dengeyi bozmamak lazım. Bize düşen ‘ben işe yararım ve Rabbim beni niçin yarattı?’ diye sormaktır. Bu tespit etmek evvela ebeveynin işidir. Sonraki iş eğitim sistemindedir. Gayret ediyorlar. Allah isabet ve feyz nasip etsin. Olumsuzluklara karşı duralım. Bunlara karşı hazırlıklı ve donanımlı olalım” şeklinde konuştu.

Editör: Eren Demir