1 gün önce Spor

Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu.

1 gün önce Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan Başbakanı Necib Mikati ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

1 gün önce Gündem

İsrail’in, siber saldırı ile Hizbullah'ın çağrı cihazlarını sinyalle patlatması, çok sayıda ölü ve binlerce yaralının olduğu olayı değerlendiren Siber Güvenlik Uzmanı Dr Öğr Üyesi Ahmet Şenol, “Bu olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep telefonum patlatılabilir mi?’ endişesine kapılmasına gerek yoktur Normal kullanımlarına devam edebilirler” dedi.

1 gün önce Ekonomi

1 Eylül itibariyle av yasağının kalkmasına rağmen Bursa’da balık fiyatları düşmüyor. Vatandaş tezgahlara uğramadan geçmek zorunda kalıyor. İşte balık'ta etiket fiyatları...

1 gün önce Ekonomi

Son dönemde kırmızı et fiyatlarındaki hızlı artış, hem tüketicileri hem de sektörü olumsuz etkiliyor. Eylül 2024 itibariyle Türkiye genelinde kırmızı et fiyatları ciddi bir yükseliş gösterdi.

1 hafta önce Spor

TFF Milli Takımlar Sorumlusu Ceyhun Kazancı NTV Spor'un Gündem Spor programına katıldı. Ceyhun Kazancı programda yabancı kuralı hakkında dikkat çeken açıklamada bulundu.

1 hafta önce Spor

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçına siyah-beyazlı takımın taraftarları alınmayacak.

1 hafta önce Güncel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ülke ekonomisinin çok kötü durumda olduğunu bu nedenle de iktidarın değişmesinin gerektiğini belirterek, “Bu şartlarda Türkiye'nin de milletin de 2028’e kadar dayanacak bir hali kalmamıştır. 2025 sonu veya 2026 yılının ilkbaharında bir erken seçimin yapılması ve mutlaka milletin de artık açıkça dile getirdiği, 31 Mart'ta oylarıyla ortaya koyduğu bu değişimin mutlaka gerçekleşmesi gerekiyor” dedi. İşte detaylar...

1 hafta önce Siyaset

İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor. Son olarak İzmir Milletvekili Ümit Özlale partisinden istifa ettiğini duyurdu.

1 hafta önce Spor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Trend Haberler

Balık fiyatları düşmüyor!
Balık fiyatları düşmüyor!
1
Dev derbinin hakemi belli oldu
Dev derbinin hakemi belli oldu
2
Kırmızı et tüketimi lüks oldu
Kırmızı et tüketimi lüks oldu
3