Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, İl Divan Toplantısı’nı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenledi. Toplantıya, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya ile İstanbul İl ve İlçe yönetimlerinin üyeleri katıldı. Etkinlikte, iktidara yönelik eleştiriler özellikle Filistin meselesi üzerinden dile getirildi.

Ga5 Lkno X Y A A M Bs E

ÖMER FARUK YAZICI: UCU SİZE DOKUNMAYAN İSRAİL KARŞITLIĞI İSTİYORSUNUZ

İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı şu ifadeleri kullandı:

İsrail'i protesto etmek ABD'de bile yasak değil. Siz kim oluyorsunuz da yasaklıyorsunuz. Ucu size dokunmayan İsrail karşıtlığı istiyorsunuz. Saadet Partisi olarak sizin bu ikiyüzlülüğünüzü anlatmaya devam edeceğiz. 

Bugün söz söylenecek olan iktidarın kendisidir. ABD ve İsrail cibiliyetinin gereğini yapıyor. Derhal İsrail'e petrol akıtan vanaları kapatın, doğal gaz tedariğine son verin. D-8'i harekete geçirin.

Ga5 Lknm Xs A A Xj V I

SAADET PARTİLİLER DOKTOR GİBİDİR

Programda söz alan İstanbul Milletvekili Bülent Kaya 'Saadet Partililer doktor gibidir' dediği konuşmasında şu sözleri sarf etti:

Tıpkı bir doktor hastaya yakınlaştığı zaman kimse doktorun mikrop kapacağından endişe etmez. Saadet Partililer de böyledir. Eğer Saadet Partililer bir yere geliyorsa huzur, sağlık, barış gelir.

Program yapılan konuşmaların ardından nihayete erdi.

Editör: Eren Demir