İnsan arzudan müteşekkil bir varlıktır. Dijital siyonizm, insanın biricik-kutsal varlığının çözülmesini ve çözüldükçe çürümesini sağlamak için sapkınlık akımlarını bilincimize yetmediği oranda bilinçaltımıza kadar yansıtmaktadır. Sapkınlık teşvik edildikçe toplumsal hayatımızda sapkınlık artık olmazsa olmaz bir norm haline dönüşmektedir.

Koronavirüs pandemisi, dindar nesillerin dijital nesillere dönüştürülmesi adına uluslararası ölçekte amacına ulaşmış büyük bir kurguydu. Bu kurgu; kültürel değerlerin ve geleneklerin zaman içinde kaybolması, yerli ve milli tüm unsurların deforme olması, özetle kültür erozyonu yaşatmak için ülkelerin derinliklerine bir dinamit olarak yerleştirilmiştir. Simgesel/Kültür düzeninin aşınmasıyla birlikte yerli ve milli olan tüm değerlerde yıkılmaktadır.

Sapkınlığın temel dinamiği, simgesel-kültürel çözülme sonucunda bireylerin aşırı zevk bağımlısı olmasının sağlanmasıdır. Zevk tatminine odaklandıkça yoksunluk yaşamamak adına mütemadiyen sürekli yeni arayışlar içinde bocalayan bireyler, ahlaki olan aşılmaması gereken yasak, sınır ve kuralları yok saymak zorunda kalacaktır.

Dijital siyonizm pagan bir dindir. Bu kapsamda siyonizm her meslek ve branşta şan şöhret sahibi insanlar yaratarak ve onları idolleştidikçe yeryüzünde yürüyen tanrılar tarafından kuşatılıyoruz. Böylece Yahudilik, Hristiyanlık ve İslamiyet'in Tanrı'sını öldürüp paganizmin tanrılarını yaratılmış olmaktadır. İlahiyatçı tanrılar, psikolog ve psikiyatrist tanrılar, sanatçı tanrılar, siyasetçi tanrılar, akademisyen tanrılar ve bilumum tanrılar.

Başörtülü bayanlar ve sakallı baylar; Dijital siyonizmin cinsiyetsizleştirme politikaları karşısında şuursuz bir şekilde sus pus kaldıkça, sükût ikrardan gelir kuralınca Ebu Leheb ve karısı Ümmü Cemil hükmündedir. Dijital nesiller ateist, deist ve biseksüel eşcinsel oldukça;


1. Ebû Leheb'in elleri kurusun. Zaten kurudu.

2. Ona ne malı fayda verdi, ne de kazandığı.

3. O, bir alevli ateşe girecektir.

4-5. Boynunda bükülmüş hurma liflerinden bir ip olduğu hâlde sırtında odun taşıyarak karısı da (o ateşe girecektir).