Yeniden Refah Partisi, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Partinin Gençlik Kolları, geçtiğimiz gün megakent İstanbul'un 12 ilçesindeki esnafları eş zamanlı olarak ziyaret etti. Bu ziyaretlerden biri de Ümraniye ilçesinde gerçekleştirildi.

DUDULLU ESNAFINA ZİYARET

Partinin Gençlik Kolları Genel Sekreteri İsmail Cankaya ve beraberindekiler, ilçenin Dudullu bölgesinde yer alan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler, esnafın sorunlarını dinlemek ve dayanışma duygusunu pekiştirmek amacıyla yapılıyor.

Yeni Proje 2024 10 15T223853.337

Partililere vatandaşların ilgisi de yoğundu. Derinleşen ekonomik kriz ve artan geçim sıkıntısı nedeniyle vatandaşlar, acil ekonomik tedbirlerin alınmasını bir kez daha tekrarladı. Ziyaretler sırasında vatandaşlar yaşadıkları zorlukları dile getirerek, hükümetin bu sorunlara çözüm bulmasını talep etti.

Yeniden Refah Partisi, bu tür ziyaretlerle esnafın yanında olduğunu vurgulayarak, ekonomik sıkıntıların aşılması için çalışmalara devam edeceğini belirtti.

ÇEKMEKÖY'DE HALKLA TEMAS 

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yiğit ve beraberindeki İlçe Gençlik Kolları ise Çekmeköy'de vatandaşla temas halindeydi. Vatandaşın sorunlarının dinlenildiği ziyaretlerde üye çalışması da yapıldı. Birden çok vatandaşın partiye üye kaydı gerçekleştirildiği programda esnaf derinleşen ekonomik kriz için çözüm beklediklerini ifade etti.

Yeni Proje 2024 10 16T000409.898

Editör: Eren Demir