Milli Görüş hareketinin bir geleneği canlı tutulmaya devam ediyor. Hareketin son temsilcisi Yeniden Refah Partisi, bereketli olduğuna inanılan meşhur 'siftah zarfı' etkinliklerine önem vermeyi sürdürüyor. Son olarak partinin Ümraniye İlçe Gençlik Kolları, anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.

Yeni Proje 2024 08 08T161810.397

SİFTAH REFAH'TAN, BEREKET ALLAH'TAN

Yeniden Refah Partisi Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Celal Talha Karabulut ve ekibi, ilçede sabah namazını eda edip ardından sabahın ilk ışıklarında esnaf ve dükkanlara 'siftah zarfı' bıraktı. Son yıllarda artan enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında geçim mücadelesi vermeye çalışan esnafın manevi değeri daha büyük olan bir ilgiyle karşılaşması büyük memnuniyet yarattı. 

Image 2024 08 08T171234.456

İlçede son yerel seçimlerde aldığı oy oranı ve sahada gösterdiği özveri ile dikkatleri çeken partililer, 'geçim zamanı' vurgusu yapmaya devam ediyor.

ÜYE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan artan üye sayısıyla kamuoyunun dikkatini çeken partiye katılımlar sürüyor. Son olarak 18 yaşına yeni ayak basan Muhammed isimli bir genç, Ümraniye İlçe Teşkilatı'na katılarak üye kaydı yapıldı ve başkan Celal Talha Karabulut tarafından rozet takdimi yapılarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Editör: Eren Demir